Borut Kamšek

In Reference by adminLeave a Comment

Poštovani…….Moje ime je Borut Kamšek. Bavim se profesionalno izradom umjetničkih radova u bronzi(kipova)-umjetnička ljevaonica Livartis  ( www.livartis.si ). Od nas se zahtijeva konačni produkt u bronzi takav kako ga je umjetnik napravio u glini ili gipsu.

Kada sam kod vas došao po popravljene propele za vrijeme Biograd boat showa,odlazio sam u strahu…platio sam opet mačka u vreči(saku…ili kako)i u strahu …opet su me nategnuli…

Kada ja tražim majstore za stvari uz moj posao ili u prostom času RIJETKO nalazim ljudi koji su bez glume,natezanja,izmišljanja,opravdavanja,izgovora….MEŠTRI, STRUČNJACI, ZNALCI svog izabranog posla.

Evo sa zadovoljstvom pišem vama i zahvaljujem za odlično popravljene i optimizirane propele za moju morsku ljubav Sciallino25.

Kako sam vama teško opisao šta sve su ove propele popravljene kod vaše konkurencije(400€ bačenih) radile,urlale,tresle,mješale šlag umesto gurale brod,tako je sada teško opisati da svega toga jednostavno nema…….mogao bih pitati za vrijeme plovidbe  DA LI ČUJETE DA NIŠTA NE ČUJETE osim bruma dvojice Yanmarovih dizela ispod nogu.

Propele davaju utisak kao prvi dan kada sam jih stavio umesto »originalnih« NOVE .

Teško je nači istinu kod propela jer bi trebao izmjeriti potrošnju i brzine plovila kod različitih okretaja pa usporedjivati sa podacima od prije kod iste težine broda i mora ali od oka mi se čini da čak posle optimizacije bolje pašu ovom brodu kao kad su bili novi.

Iduču sezonu hoču napraviti mjerenja i potrošnje i brzine po okretajima pa mogu i tačnije opisati……ali več sada je jasno kod brzine 4čv(štant gas 700)pa 5,6,7čv i dalje tišina pod krmom….kod veče brzine pa tako prevladuje buka motora ali buke kod propela jednostavno nema.

ZAHVALJUJEM još jednom vašoj ekipi Adriatic Propeleri…..stvarno ste MEŠTRI,ZNALCI,STRUČNJACI svoga posla što je danas rijetko nači i nije vas teško preporučiti nekome a da me poslije ne objesi za j….

Pozdravljeni u Zadar iz Volavlja kod Ljubljane i Žrnovnice kod Sv.Juraj kod Senja.

Borut Kamšek

Leave a Comment